BejelentésHogy ellenálhatatlan legyél...
Egy illat ami csak a Tiéd !

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Üzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek
Hello

Obeus.com - Advertising, Pay Per Click, Affiliate Program, Pay Per Click. More about Parfüm

Nem sokára indul az oldal

Már csak pár nap és indul !


Szavazás
Néhány sorban röviden!


Az FM Group World www.fmworld.com parfümforgalmazó vállalat forgalomba hozta a sokak számára megfizethetetlen árú, márkás és igazán közkedvelt parfümök alternatív változatát.
A termékeket ugyanazon eljárással, a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően állítják elő. Célunk olyan kitűnő minőségű alternatív parfümök létrehozása, melyek kifogástalan minőségűek, ezáltal illat és egészségügyi elvárások tekintetében ugyanazon megelégedettséget nyújtják, mint bármely más prémium kategóriájú termék, azonban lényegesen alacsonyabb, megfizethető áron.


Próbáld ki Te is és legyél ellenállhatatlanul vonzó!


A cég rövid története:


A cégvezető, Artur Trawinski néhány hazai szakértő segítségével hozta létre az FM Group-ot, azzal a céllal, hogy világméretű, mindenki számára elérhető, fogyasztói hálózatot hozzanak létre, melyben a prémium kategóriájú termékek a lehető legkedvezőbb áron jussanak el a fogyasztókhoz!
Az FM Group kiszolgáló partnere a PERFAND, mely cég az egyik legnagyobb, világhírű gyártótól szerzi be a parfüm alapanyagait, mely közel száz éve foglalkozik illatkompozíciók gyártásával. Az FM Group 2004. szeptemberében kezdte meg ezen termékek forgalmazását network marketing értékesítési rendszerben. A kifogástalan minőség és a kiemelkedően jó ösztönzőrendszerének köszönhetően az FM Group 2009-ben már több mint 52 országban megtalálhtó és a világ egyik meghatározó parfümcégévé nőtte ki magát!

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!